Bugg Utveckling *FULLBOKAD*

Denna kurs är för dig som har dansat bugg innan och känner dig säker på grunderna. Du bör alltså kunna dina grundsteg och kunna föra respektive följa utan större svårigheter.
Denna kurs fokuserar på att vi dansar tillsammans och att vi förmedlar dansglädje. Vi kommer att utveckla vår egen dans genom att arbeta med musikanpassning och teknik, och vi kommer att försöka få till ett flyt i vår dans. Vi kommer att dansa till olika musikgenrer och gå igenom lite udda och roliga turer.
Har du ingen att anmäla dig tillsammans med till kursen med så anmäl dig ändå - vi skapar en kö-lista och genomför antagningar till kursen så fort det blir ett jämnt par.

Kursledare är Evelyn Sjöberg och Johan Haglund. Evelyn har hållit kurs hos DanzaDanza sedan starten och Johan har ni tidigare träffat som inhoppare när vi behövt hjälp, samt hållit denna kursen tillsammans med Evelyn under 2023. Både Evelyn och Johan har många års dansvana från de sociala dansgolven och därtill även många års erfarenhet i att hålla kurser.

Kursen startar kl 19:00 och vi kommer att ha musik igång från kl 18:45 så att ni har möjlighet att värma upp innan kursen börjar. Vi dansar till kl 21:00 med paus för fika.

Torsdagar kl 19:00 - 21:00
Kursavgift  600 kr, 10 kurstillfällen, kursstart  18 januari.

Anmäl dig HÄR!

Välkommen! :)

(Vi ser gärna att ni anmäler er snarast så att vi vet att det finns intresse av att vi arrangerar kursen.)