Senaste nyheter


Vi kommer att befinna oss i vår danslokal vissa tider framöver, och om någon är intresserad av att komma och dansa så hör av er via denna länk.

Vårt mål med dansföreningen DanzaDanza är i stort att det ska vara roligt att dansa och att vi gör det tillsammans. Vi tycker att den sociala biten av dansen har en mycket stor betydelse - dans är inte bara att sätta fötterna på rätt ställe på golvet, utan att det är den sociala biten, att vi dansar tillsammans - det...

I tre dagar har vi varit ett gäng som passat på att dansa till fem härliga dansband på Stallet i Vassmolösa. Perikles, Donnez, Streaplers, Sannex och Black Jack. har spelat och vi har dansat. Vi blev nämligen ombedda att befolka dansgolven vid inspelningar av program med fokus på dansband där Thomas Deutgen var programledare. 😊

Vi har precis gjort ett mailutskick till er som finns på vår mail-lista. Vi hoppas att några av er har möjlighet att hjälpa oss lösa det mycket trevliga uppdraget vi fått, och vi ber er nu att kika i era mailboxar och läsa mailet.
Om ni inte har fått något mail (kolla i skräpposten också), och gärna vill ha...

Vi tog tidigt ett beslut att ställa in våra kurser, vilket såhär i efterhand visat sig vara rätt väg att gå. Som läget är idag så väljer vi att inte heller hålla några fler kurstillfällen denna termin. Vi ställer tyvärr även in vår planerade dans med Per-Håkans på Stallet 9 maj.
Vi hoppas att vi alla klarar...

Efter lite övervägande så har vi i DanzaDanza beslutat att göra vad vi kan i dessa tider av potentiell smittspridning. Vi tänker "Better safe than sorry" och ställer i nuläget in vår planerade verksamhet under resten av mars månad. Vi kommer att återkomma med ny information så fort vi tar nya beslut.