Senaste nyheter


Våra första planer för hösten är färdiga och vi kommer att hålla vår "Bugg Utveckling" med Eve och Johan och vi välkomnar även Johannes och Linda tillbaka för att hålla två kurser i Modern Foxtrot. Läs mer och anmäl er HÄR! Välkomna på kurs!

Med fler än 80 anmälda så tackar vi er som kom och dansade med oss på vår socialdans igår! Om vi inte syns på ett dansgolv innan dess så hoppas vi att vi ses efter sommaren igen!
#dansadansadansa
#merdansåtfolket

Som avslutning på vårens kurs bjuder vi in till en socialdanskväll hos DanzaDanza. Vi dansar till spellista och under del av kvällen kommer vi att genomföra någon slags framflyttning så att alla får dansa.
Alla är välkomna!
Entré 50.- och då bjuder vi på fika.
Anmäl dig HÄR!

Nu närmar sig julen och vi tänkte avsluta höstterminen med en Lussevaka torsdagen 8 december. Ni är välkomna för dans och lite annat hittepå från kl 19:00. Anmäl er HÄR senast 5 december.

Vi är så glada att vi återigen kan erbjuda en grundkurs i bugg. Att få möjligheten att ge fler människor tillgång till dansens värld med all dess glädje och måbra-känslor som finns där. Kursen håller vi på måndagar under hösten med kursstart 10 oktober. Läs mer HÄR! Välkomna att DanzaDanza med oss!

Under hösten 2022 så håller vi liksom i våras vår kurs "Bugg Utveckling". Det är även denna termin Evelyn och Baloo som håller kursen. Läs mer och anmäl er HÄR.

Tobbes Nöje i samarbete med DanzaDanza bjuder återigen in till dans på Stallet.
Denna sensommarkväll är det Shine som står på scenen.
Vi erbjuder gratis uppställning (utan el) för husvagnar och husbilar, tillgång finns till toalett och dusch.
Stallet ligger utanför Vassmolösa, ca 2,5 mil söder om Kalmar.
Mer om Stallet

Entré: 200 kr ...

Vi i DanzaDanza tar på oss dansskorna och reser igen med Fårbobuss till Cinderella under Dansbandsveckan. Vill du också åka med oss? Vi åker upp onsdagen 5 oktober för att på kvällen dansa till Casanovas och Allstars, därefter väljer du själv om du vill åka en enkeltur eller en dubbeltur. Tar du en dubbeltur dansar du vidare på torsdagen till...

På påskdagen 17 april så spelar Black Jack på Sandra. För att stödja att det ordnas dans på hemmaplan så tänker vi i DanzaDanza att det är roligare att gå dit om vi gör det tillsammans.
Det kommer att serveras mat för dem som önskar kl 20:00. Det finns ett kött- och ett fisk-alternativ.
Köp era biljetter på ...