Senaste nyheter

Pizzabuffé i samband med vår socialdans 27 april!

Mellan kursen och socialdansen så bjuder vi in till pizzabuffé för 80 kr per person. Välkomna att anmäla er HÄR!


I samband med vår kurs "Modern Fox: Fortsättningskurs med fokus på musikanpassning" bjuder vi in till en socialdans. Vi dansar till spellista och under del av kvällen kommer vi att genomföra någon slags framflyttning så att alla får dansa.
Entré 70.- och då bjuder vi på fika. Entré betalas på plats. För kursdeltagare är socialdansen gratis.

Som avslutning på vårens kurs bjuder vi in till en socialdanskväll hos DanzaDanza. Vi dansar till spellista och under del av kvällen kommer vi att genomföra någon slags framflyttning så att alla får dansa.
Alla är välkomna!
Entré 70.- och då bjuder vi på fika.

Då intresset varit överväldigande och så många av er varit nöjda så fortsätter foxkvällarna på måndagarna även under mars månad. Vi fortsätter att dansa till en varierad spellista med musik ifrån olika genres och vi kommer att tillämpa garage under del av kvällen.

Ta gärna med dig en danskompis i motsatt dansroll så att vi får en så...

Vi får tyvärr ställa in vår planerade socialdans lördagen 2 mars då vi ej fått in det antal anmälda för att vi anser att det ska bli en meningsfull socialdans. Vi önskar er välkomna en annan gång!

Nu kör vi igång socialdanskvällar i fox på måndagar!
Vi provar under februari månad och fortsätter därefter om intresse finns.
Vi dansar till en varierad spellista med musik ifrån olika genres och vi kommer att tillämpa garage under del av kvällen.
Ta gärna med dig en danskompis i motsatt dansroll så att vi får en så...

Som en försenad julklapp öppnar vi nu anmälan till vårens kurser i Modern Fox. Det är återigen Johannes och Linda som är kursledare och det blir både en grundkurs samt en på fortsättningsnivå.
I samband med kurserna så håller vi även socialdanser på lördagskvällarna.
Fredag och lördag 2-3 februari håller vi grundkursen och fortsättningskursen...

Kursterminen är slut men det finns torsdagar kvar. Torsdagen 14 december är ni välkomna upp i lokalen för att socialdansa, vi bjuder på fika och det är inte omöjligt att vi kommer med några hittepåer.. 😊
Vi dansar kl 19-22. Entré 70.-och alla är välkomna.
Anmäl dig HÄR - mest i syfte att vi då lättare kan planera fika!...