Senaste nyheterVi öppnar vår lokal på Skälby för socialdans på torsdagar kl 19:00, med start den 7 oktober. Vi kommer att finnas tillgängliga i lokalen om ni har några frågor gällande er dans. Alla är välkomna - men vi kan inte garantera tillgången på danspartners så det rekommenderar vi att ni löser själva.

Det är nu långt över ett år sedan som vi senast höll våra kurser.
Vi vill att ni ska veta att vi saknar dansen - och inte minst att sprida dansen till andra!

Vi kommer att befinna oss i vår danslokal vissa tider framöver, och om någon är intresserad av att komma och dansa så hör av er via denna länk.

Vårt mål med dansföreningen DanzaDanza är i stort att det ska vara roligt att dansa och att vi gör det tillsammans. Vi tycker att den sociala biten av dansen har en mycket stor betydelse - dans är inte bara att sätta fötterna på rätt ställe på golvet, utan att det är den sociala biten, att vi dansar tillsammans - det...

I tre dagar har vi varit ett gäng som passat på att dansa till fem härliga dansband på Stallet i Vassmolösa. Perikles, Donnez, Streaplers, Sannex och Black Jack. har spelat och vi har dansat. Vi blev nämligen ombedda att befolka dansgolven vid inspelningar av program med fokus på dansband där Thomas Deutgen var programledare. 😊

Vi har precis gjort ett mailutskick till er som finns på vår mail-lista. Vi hoppas att några av er har möjlighet att hjälpa oss lösa det mycket trevliga uppdraget vi fått, och vi ber er nu att kika i era mailboxar och läsa mailet.
Om ni inte har fått något mail (kolla i skräpposten också), och gärna vill ha...