Senaste nyheter

Pizzabuffé i samband med vår socialdans 27 april!

Mellan kursen och socialdansen så bjuder vi in till pizzabuffé för 80 kr per person. Välkomna att anmäla er HÄR!


I samband med vår kurs i Modern Foxtrot så håller vi en socialdans lördag 18 november i Folkets Hus i Lindsdal. Vi håller dansen som en terminsavslutning. Ni som gått kurs hos oss under hösten går gratis på dansen, övriga är också välkomna men får då betala entre´: 70.-. Vi dansar kl 18-22.

På lördag 14 oktober kl 18:00-22:00 håller vi en socialdans i Folkets Hus i Lindsdal. Då vi håller socialdansen i anslutning till vår kurs i Modern Fox så kommer låtarna vi dansar till passa för lite långsammare bugg, foxtrot och WCS. Spellistan är fixad och det blir en blandning mellan olika musikstilar: gammalt och nytt, latin och dansband,...

Våra första planer för hösten är färdiga och vi kommer att hålla vår "Bugg Utveckling" med Eve och Johan och vi välkomnar även Johannes och Linda tillbaka för att hålla två kurser i Modern Foxtrot. Läs mer och anmäl er HÄR! Välkomna på kurs!

Med fler än 80 anmälda så tackar vi er som kom och dansade med oss på vår socialdans igår! Om vi inte syns på ett dansgolv innan dess så hoppas vi att vi ses efter sommaren igen!
#dansadansadansa
#merdansåtfolket

Som avslutning på vårens kurs bjuder vi in till en socialdanskväll hos DanzaDanza. Vi dansar till spellista och under del av kvällen kommer vi att genomföra någon slags framflyttning så att alla får dansa.
Alla är välkomna!
Entré 50.- och då bjuder vi på fika.
Anmäl dig HÄR!

Nu närmar sig julen och vi tänkte avsluta höstterminen med en Lussevaka torsdagen 8 december. Ni är välkomna för dans och lite annat hittepå från kl 19:00. Anmäl er HÄR senast 5 december.

Vi är så glada att vi återigen kan erbjuda en grundkurs i bugg. Att få möjligheten att ge fler människor tillgång till dansens värld med all dess glädje och måbra-känslor som finns där. Kursen håller vi på måndagar under hösten med kursstart 10 oktober. Läs mer HÄR! Välkomna att DanzaDanza med oss!

Under hösten 2022 så håller vi liksom i våras vår kurs "Bugg Utveckling". Det är även denna termin Evelyn och Baloo som håller kursen. Läs mer och anmäl er HÄR.

Tobbes Nöje i samarbete med DanzaDanza bjuder återigen in till dans på Stallet.
Denna sensommarkväll är det Shine som står på scenen.
Vi erbjuder gratis uppställning (utan el) för husvagnar och husbilar, tillgång finns till toalett och dusch.
Stallet ligger utanför Vassmolösa, ca 2,5 mil söder om Kalmar.
Mer om Stallet

Entré: 200 kr ...