Senaste nyheter


Vi tog tidigt ett beslut att ställa in våra kurser, vilket såhär i efterhand visat sig vara rätt väg att gå. Som läget är idag så väljer vi att inte heller hålla några fler kurstillfällen denna termin. Vi ställer tyvärr även in vår planerade dans med Per-Håkans på Stallet 9 maj.
Vi hoppas att vi alla klarar...

Efter lite övervägande så har vi i DanzaDanza beslutat att göra vad vi kan i dessa tider av potentiell smittspridning. Vi tänker "Better safe than sorry" och ställer i nuläget in vår planerade verksamhet under resten av mars månad. Vi kommer att återkomma med ny information så fort vi tar nya beslut.

Coronavirus..

11.03.2020

Med anledning av att risken för smittspridning av Coronaviruset i samhället nu har graderats till mycket hög av Folkhälsomyndigheten, så vill vi uppmana er kursdeltagare till att vara särskilt noggranna med er handhygien då vi tar mycket i varandras händer när vi dansar. Använd rikligt med tvål och vatten och vi har handsprit tillgängligt i...

Under fredagskvällen och under lördagen så höll Johannes och Linda en "Grundkurs i Modern Fox". Lördagen avslutade vi med att hålla en socialdans som var öppen för alla.
Vissa var helt nybörjare och vissa hade dansat lite innan men alla utvecklade sin dans rejält under helgen. Vi hälsar alla välkomna till nästa kurs på fortsättningsnivå 28 mars! :)

DanzaDanza representerat av Patric och Evelyn har tidigare år varit ute i skolorna och undervisat elever i årskurs 9 i bugg. Även i år har detta skett och nu har även Jenny varit behjälplig.

Solen sken och vinden blåste denna söndagsmorgon när vi var och inspekterade lokalen där vi anordnar dans 9 maj med PH's.
Det kommer att bli bra det här!!

DanzaDanza i Kalmar och Nybro Danssällskap bjuder återigen in till en danskväll som en gemensam terminsavslutning. Ta med dina vänner och kom och dansa - dansen är öppen för alla!

Socialdanser

21.02.2020

I samband med våra kurser i Modern Fox håller vi på kvällarna socialdanser där vi dansar till spellista.