Modern Fox:
Fortsättningskurs med fokus på musikanpassning


Ta din dans till nästa nivå med vår inspirerande fortsättningskurs i Modern fox – där musikanpassning kommer att stå i centrum!

Jonas kommer till oss i Kalmar för att hålla kursen tillsammans med Linda. Linda har varit ledare på flera foxkurser i DanzaDanzas regi och Jonas kan ni också ha träffat på på några av våra kurser. Jonas har många års erfarenhet av både socialdans och kursverksamhet.

Jonas och Linda beskriver sin kurs:
I denna kurs kommer du att få chans att fördjupa din musikaliska tolkning och förståelse för musiken. Vi börjar med att skala ner för att skapa en solid grund. Från denna grund kommer vi att utforska och bygga upp en dynamisk och variationsrik dans, anpassad till musikens nyanser.

Förbered dig på att leka med stegtempo – från dubbeltakt till heltakt, halvtakt, och ända ner till fjärdedelstakt – allt för att finjustera din förmåga att dansa i harmoni med musikens känsla. Vi kommer också att gå igenom stegkombinationer, snurrar och moment som är perfekt anpassade för socialdans, även när utrymmet är begränsat. Bli en del av vår dansfamilj och låt varje steg berätta din historia på dansgolvet!

För att delta i denna kurs bör du ha gått kurs/kurser på grundläggande nivåer så att du känner dig säker på att föra respektive följa grundläggande steg och snurrar utan större svårigheter. Du bör ha socialdansat en del och du är nyfiken på att utveckla din dans med hjälp av den musiken vi dansar till.

LÖRDAG 27 april
09.00-09:30 Registrering och uppvärmning, kaffe/te finns
09:30-16.00 Kurs, med paus för lunch och fika

18.00-22.00 SOCIALDANS till spellista.
Socialdansen ingår i kurspriset.
För övriga: Entré 70.- Vi bjuder på fika.

Kursavgift: 600 ​kr
I kursavgiften ingår lunch, förmiddagsfrukt och eftermiddagsfika.
I kursavgiften ingår även fri entré på DanzaDanzas socialdans på lördagen.

Anmäl dig HÄR!

Information om betalning av kursavgiften samt information om kurslokalen kommer att ges i antagningsmejlet.

Vid frågor: ​danzadanzaikalmar@gmail.com

Har du ingen att anmäla dig tillsammans med till kursen så anmäl dig ändå – vi skapar en kö-lista och genomför antagningar till kursen så fort det blir ett jämnt par.

Välkomna på kurs! :)