Senaste nyheter

Pizzabuffé i samband med vår socialdans 27 april!

Mellan kursen och socialdansen så bjuder vi in till pizzabuffé för 80 kr per person. Välkomna att anmäla er HÄR!


Vi i DanzaDanza tar på oss dansskorna och reser igen med Fårbobuss till Cinderella under Dansbandsveckan. Vill du också åka med oss? Vi åker upp onsdagen 5 oktober för att på kvällen dansa till Casanovas och Allstars, därefter väljer du själv om du vill åka en enkeltur eller en dubbeltur. Tar du en dubbeltur dansar du vidare på torsdagen till...

På påskdagen 17 april så spelar Black Jack på Sandra. För att stödja att det ordnas dans på hemmaplan så tänker vi i DanzaDanza att det är roligare att gå dit om vi gör det tillsammans.
Det kommer att serveras mat för dem som önskar kl 20:00. Det finns ett kött- och ett fisk-alternativ.
Köp era biljetter på ...

Som avslutning på vårens kurs bjuder vi in till en socialdanskväll hos DanzaDanza. Vi dansar till spellista och under del av kvällen kommer vi att genomföra någon slags framflyttning så att alla får dansa.
Alla är välkomna!

Så himlans roligt att vi är igång med kurs igen! Undrar om kursledarna eller kursdeltagarna hade roligast? Vi ser väldigt mycket fram emot nästa vecka! Välkomna tillbaka!

Vi börjar med kursen "Bugg Utveckling" torsdag 10 mars kl 19:00. Ni är alla hjärtligt välkomna tillbaka och vi ser verkligen fram emot att ses igen! Det blir Evelyn Sjöberg och Daniel "Baloo" Mattisson som kommer att hålla kursen. Evelyn behöver ingen närmare presentation och många av er träffade Baloo när han var instruktör på vår...

God Jul!

24.12.2021

Vi i DanzaDanza önskar er alla en God Jul och ett Gott nytt år och hoppas att vi snart ses på ett dansgolv!

Med kombinationen av ett ökat smitt-tryck i samhället och färre än förväntat antal anmälda så väljer vi att ställa in. Vi beklagar och hoppas att vi träffas i samband med dans en annan gång istället!

Söndag 12 december kl 17-21 bjuder DanzaDanza in till Lussevaka. Det blir dans och lite andra hittepåer och vi bjuder på fika.
Anmäl dig HÄR!
Sista anmälningsdatum 5 december.